Zoeken naar k* k*

Uw zoekactie voor k* k* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

debora 62 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
kont neuken
ik ben 62 en ben van dendermonde, ik zoek klein geschapen persoon die myn kontje wil komen neuken indien het klikt kan en mag dat op regelmatige basis, stuur een reactie met sexy foto van jou en dan spreken we verder af.  
Bottomsletje 53 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
Wie heeft harde pik om mij te nemen en meer
Ik ben zoekende naar een man die mij regelmatig wil neuken en bij voorkeur kan ontvangen. Ik ben voor veel te vinden en hou van zaad. Een man die mij wil opleiden tot zijn lustslet is zeker welkom.Wel enkele voorwaarden: neuken met condoom en respectvol. Ook meerdere mannen kan of een koppel(m-m) Ben 100% bottom. Wie wil afspreken? Enkel mensen die iemand zoeken, geen fakers aub.  
Patje- 61 jaar Limburg - Bilzen
Bi man zoekt man voor leuke momenten
Ben bi man 1.87 85kg verzorgd hygiënisch en discreet intiem geschoren wie wil me komen pijpen en men maagdelijk kontje komen neuken?  

Bi man zoekt man voor leuke momenten
Bieke Travo 49 jaar Antwerpen - Putte
Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren te Putte! (postcode 2580)
Wie kan en wil me nog ergens in de nabije omgeving gebruiken voor al z'n lusten op bot te vieren? Hou er van me deep-throat te laten keelneuken, m'n bek en/of hoerensmoel vol laten spuiten met dikke witte kleverige spermaslierten, als pispaaltje /- potje van kop tot teen bezeken te worden incl rechtstreeks in m'n bek, enz... Ook in voor publieke vernedering, hardhandig sexueel ge-/misbruik, bondage, spreidstangen, klemmen, kaarsvet enz... Kick enorm op extreem perverse (s) experimentjes, urenlange ongeremde/taboeloze gang-bang en/of brutale groepsverkrachting te moeten ondergaan!! Mail me waar ik langs moet komen of vraag me waar ik ben en ik stuur je link om gedurende maximum één uur mijn exacte live locatie in real-time met je te delen in Google Maps! Traceer me, volg me, pak me..... Jij bent de jager/het roofdier, ik je hulpe-/weerloze en extreem gewillige prooi kortom jouw NEUKVLEES!! Ik vertrek NU(=3u45) en blijf als schaars gekleed straathoertje/sto  

Sissy pijp- en zaadslet gaat nog wat hoeretoeren te Putte! (postcode 2580)
Zoekters 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoekt oude man
Hey ben 29 jaar zoekt oude man dat in de donkere kamer zijn lul masseren tot hij klaar komen of op mijn kont de klaar komen ik kan noet ontvangen en ik wil niet gepijp woorden  
Geil kontje 40 jaar Limburg - Sint-Truiden
Zoek geile top voor vanavond
Hey leuk dat je even kijkt ben een 40j bottom ben 180 80 kg kort bruin haar bruine ogen 17cm wat ik zoek is een geile top tussen 30 en 50 j ik kan ontvangen indien interesse hoor ik het graag reactie met een foto zijn een pluspunt xxx  

Zoek geile top  voor  vanavond
Onbekende 27 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Aftrekdate
Hallo mannen, Ik zoek een man die kan ontvangen, niet te ver van Gistel waar ik kan langskomen. Jij trekt jezelf af en komt klaar over mijn penis.. Ikzelf blijf passief tenzij het goed klikt. Jij mag mij aanraken en ik jou ook indien gewenst... Dit omdat ik bischierig ben. Bij klik kan dit regelmatig en misschien meer. Graag deftige reacties en een foto is pluspunt.. Hopelijk tot snel  
Janiek 36 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Iets nieuws qua ervaring
Ben recent terug single en had er al over gefantaseerd toen ik in relatie was. Hoe zou het voelen met een andere man? Zijn er mannen die dit ook meemaken? Graag had ik dan op ontdekking gegaan met zo iemand die ook nog niet direct aanvoelt wat het is. Of misschien die toch wat de kneepjes kent. Let me know.  
HelpWanted 41 jaar Antwerpen - Turnhout
Wie ontvangt rond E34 voor pijpdate?
Hetero speelt af en toe graag met M… wie ontvangt deze VM kortbij E34 voor wederzijdse pijpdate? Geen kusjes, knufjes of ander klef gedoe. Ik kom binnen, je zet je in de zetel, broeken open en pijpen maar. Geen blabla, nadien vertrek ik weer. Reageer met ingo en foto aub, anders sowieso geen reactie. Tot zuigs?  

Wie ontvangt rond E34 voor pijpdate?
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, zoekt éen vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior en/of bi-senior koppel (man-vrouw), die mij kan/kunnen ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10